Jeg har mit atelier hjemme, og det er jeg virkelig glad for. Det betyder, at pensel og lærred aldrig er langt væk.

Om mig

Jeg har altid været interesseret i kreative udfoldelser og har altid tegnet og malet. Men min interesse i de “fomative år” lå indenfor sprog. 
Jeg er oprindeligt uddannet translatør og tolk, men i 2020 tog jeg springet og lagde min kunst ud offentligt. Det resulterede i en invitation i 2021 til at deltage i Danmarks bedste portrætmaler, hvor jeg blev udvalgt af de kyndige dommere og var med blandt de 8 deltagere. Ligeledes i 2021 blev jeg kontaktet af Tom Jørgensen, som bl.a. er redaktør for Kunstavisen og kunstanmelder for Jyllandsposten, og jeg medvirker i 2022 i kunstbogen “101 Kunstnere”, som giver læseren et overblik over, hvad der rører sig på den danske kunstscene pt.

Disse henvendelser har uden tvivl været med til at rykke til mit kunstneriske virke, og jeg ser det som et dejligt skulderklap og en anerkendelse af, at jeg er på vej i den rigtige retning. Et sådan skulderklap ser jeg også certifikatet fra dommerne i den prestigefyldte konkurrence Luxembourg Art Prize, som jeg blev hædret med i december 2021, og som opfordrer mig til at fortsætte på den vej, jeg har begivet mig ned ad.

Jeg samler meget af min inspiration fra personlige oplevelser eller kigger gennem gamle fotoalbum – både mine egne eller album, jeg har hentet fra genbrugsbutikker eller loppemarkeder, hvor jeg leder efter motiver, der kan understøtte de ideer og tanker, jeg går med, som jeg så kan lægge på lærredet.

Hvis du er interesseret i et samarbejde, eller har et specifikt projekt, du gerne vil foreslå, eller hvis du er interesseret i at købe et af værkerne her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte mig.

Certifikater