Hvor mange gange kan man springe ud?

Nå, nu var der måske nogen, der kender mig, der fik kaffen galt i halsen? Og til jer: Bare rolig. Det er ikke et skab, jeg er sprunget ud af. Nej, det er DET, jeg er sprunget ud i. Det der udefinerbare i udsagnet ‘bare spring ud i det’. Jeg tæller i hvert fald 3 gange, jeg er sprunget ud i det i år 2021. Første gang var 16. januar, hvor jeg lagde mit første opslag ud på mine nye Instragram-konto – min kunstnerkonto vel at mærke.

Jeg havde i noget tid gået med tanken om godt at ville ud til flere med min kunst og et første skridt kunne jo være Instagram. Men jeg sagde til mig selv: Bare spring ud i det.  Det var neglebidende at lægge det første maleri ud – for hvordan ville det blive modtaget? Kunne jeg håndtere, hvis der kom dårlig kritik? Og hvad hvis der slet ikke kom nogen reaktion – ingen likes?

Men der kom heldigvis masser af likes og faktisk så kom der også en caster fra produktionsselskabet Mastiff forbi og opfordrede mig til at melde mig til programmet Danmarks Bedste Portrætmaler. Øh? Den skulle lige synke helt ind. Jeg kunne faktisk ikke begribe, at jeg var blevet spurgt. Jeg havde haft min konto i lidt over en uge og havde lagt lidt over 10 opslag op. Jeg havde svært ved at forstå, hvorfor jeg var blevet udvalgt. Og jeg gik først og bandede lidt over timingen. Kunne det dog ikke bare være sket om 1 år, hvor jeg havde fået lidt mere øvelse i håndtering af bl.a. de sociale medier, men også fået opbygget mig en større portefølje af malerier. Men nu var det altså nu, jeg havde fået tilbuddet. Så efter en masse sparring med familie og venner og efter at have prøvet at se, om jeg overhovedet kunne male portrætter, så besluttede jeg mig for at springe ud i det og sige ja til at deltage. Og den oplevelse kan jeg fortælle mere om på et andet tidspunkt 🙂

Men så er vi kommet til 3. gang, jeg i år er sprunget ud i noget nyt. Og det er den her blog. Igen sidder jeg og bider negle, for hvad kan man egentlig bruge sådan en blog til, og er der overhovedet nogen, der gider læse den, og kommer jeg selv til at have tid til at vedligeholde den og lægge relevante ting ud? Tja, det må tiden jo vise. Nu er jeg jo sprunget ud i det!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.