Modig kunstner – c’est moi

Så dumpede der endnu en appelsin ned i turbanen – en mulighed få at nå ud til en masse med min kunst, og en mulighed for at deltage i hvad, der tegner sig til at blive en skandinavisk kunstfest: Åbne Døre 2021 arrangeret af kunstskolen og kunstfællesskabet Annes atelier.

Åbne Døre 2021 er et fantastisk projekt, som jeg bare måtte være en del af – også selvom jeg synes, at timingen måske ikke er helt på min side, da jeg har to andre udstillinger i de efterfølgende weekender i november.

Sammen med ca. 150 kunstnere fra bl.a. Norge, Sverige og Danmark åbner jeg mine døre i weekenden den 13.-14. november – begge dage fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

Her vil jeg gerne byde velkommen til et kig på og eventuelt en snak om mit kunstneriske univers. Det er en oplagt mulighed for at få en unik og helt igennem autentisk kunstoplevelse og få et eksklusivt indblik i min kreative arbejdsproces.

Jeg håber, at det at deltage i Åbne Døre bliver en enestående mulighed for at indgå i en dialog med de besøgende. Og jeg glæder mig til at få kontakt med mit publikum på en nærværende måde, som forhåbentlig udmønter sig i masser af feedback om min kunst.

Arrangørerne bag Åbne Døre har faciliteret forum online med mange muligheder for at danne netværk og møde medudstillere og dele tips og gode råd.

Jeg er virkelig blevet inspireret og fået mod på at prøve noget nyt, så selvom der ikke skulle komme mange forbi på de to dage med Åbne Døre, så har det været det hele værd at kunne sparre med mine medudstillere og hente gode råd og inspiration.

Det lader til, at 2021 rent kunstnerisk er gaven, der bliver ved med at give. Me like 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.